Politiebericht over omgekomen jongeman te Brownsweg
07 Jul, 20:30
foto


De politie van Brownsweg heeft het ontzielde lichaam van de 19-jarige D.E. zondag geborgen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de familie voor de uitvaart.

Er kwam zaterdag rond middernacht een melding binnen van een verdrinking bij de politie van Brownsweg. De locatie werd aangedaan voor onderzoek. Ter plekke werd de Taskforce van Zijin aangetroffen die de politiemannen te kennen gaf dat zij tijdens werkzaamheden vrijdag twee porknokkers hebben aangehouden. 

D.E. probeerde zijn aanhouding te ontkomen door van een 20 meter hoge bench te springen. Hierna stond hij op, rende weg en viel in een waterput waar hij in de diepte verdween en niet meer boven water kwam, meldt de politie Public Relations. 

Volgens beweringen van personen op social media moet D.E. door politieambtenaren zijn neergeschoten, wat met klem door de politie wordt tegengesproken. Daarnaast zijn op het ontzielde lichaam van de jongeman geen schotverwondingen en/of verwondingen afkomstig van enig misdrijf aangetroffen die aanleiding zouden geven tot nader onderzoek.
Advertenties

Monday 22 July
Sunday 21 July
Saturday 20 July