Ramautarsing nieuwe voorzitter van de VES
31 Mar 2016, 02:33
foto
Het nieuwe bestuur van de VES. Waddy Sowma, Winston Ramautarsing, Brigette van Hetten, Steven Debipersad en John Ramdat Tewarie.


Winston Ramautarsing is woensdagavond, bij enkele kandidaatstelling, gekozen tot voorzitter van de Vereniging van Economisten in Suriname (VES). De overige bestuursleden zijn: Waddy Sowma (ondervoorzitter), Brigette van Hetten (secretaris), Steven Debipersad, penningmeester en John Ramdat Tewarie (commissaris).

Op de algemene ledenvergadering is tevens het jaarprogramma gepresenteerd en goedgekeurd. De VES zal in dit verenigingsjaar haar traditionele activiteiten zoals CEO Talks, de nieuwjaarsreceptie, lezingen en discussie-avonden en bedrijfsbezoeken, blijven uitvoeren.

De vereniging zal ook een bijdrage leveren om te komen tot diversificatie van de Surinaamse economie. De VES zegt zich er bewust van te zijn dat de 'non renewable resources' zoals goud en aardolie eens op zullen raken. "Tevens hebben we ervaren dat de traditionele mijnbouwsectoren alleen, niet die brede basis vormen waarop structurele en duurzame macro-economische groei gerealiseerd kan worden," zegt de VES in een persbericht.

Sowma heeft de vereniging twee termijnen geleid. Hij blijft in het bestuur als ondervoorzitter.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May