Verdachte steekverwonding meldt zich aan
16 Aug, 11:14
foto


Dennis K. (49) meldde zich op afgelopen week aan op de Afdeling Kapitale Delicten van de politie, nadat hij vernam dat hij opgespoord werd in verband met het neersteken van een man in de Timmermanstraat. Hij geeft toe dat hij het strafbaar feit heeft gepleegd. 

De verdachte verklaarde wraak te hebben genomen op het slachtoffer omdat hij hem eerder mishandeld. Dennis K. heeft hierdoor een beenfractuur opgelopen. De man verklaarde hij dat hij daarna constant geïntimideerd werd door het slachtoffer.

Op maandag 10 augustus zou dat weer het geval zijn geweest waarbij het slachtoffer met opzet tegen Dennis K. zou zijn gebotst met het gevolg dat zijn fles met bier viel en kapot ging. Zij kregen een woordenwisseling met elkaar waarbij Dennis een deel van de kapotte fles gebruikte om het slachtoffer neer te steken.

Dennis K. is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Het slachtoffer is aan de betere hand, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Saturday 24 October
Friday 23 October
Thursday 22 October