President Bouterse op werkbezoek in Tibiti-gebied
22 Jan 2013, 00:32
foto
President Desi Bouterse in gesprek met enkele districtsbewoners. Naast hem minister Ramon Abrahams.


President Desi Bouterse is naar het Tibiti-gebied vertrokken voor een werkbezoek. In zijn gezelschap zijn ook de ministers Ramon Abrahams (Openbare Werken), Winston Lackin (Buitenlandse Zaken), Ginmardo Kromosoeto (Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer) en Lamuré Latour (Defensie).

De president en de leden van de raad van ministers oriënteren zich in het gebied. Diverse projecten in het gebied worden bezocht. Daarnaast is een belangrijk doel van het bezoek om met de lokale bevolking van gedachten te wisselen. Starnieuws verneemt dat ook diverse adviseurs en deskundigen deel uit maken van het gezelschap.

De bevolking zal geïnformeerd worden over de ontwikkelingen die zullen komen in diverse gebieden van het binnenland. Ambassadeur Henk Herrenberg, speciale afgezant van de president, andere deskundigen en adviseurs maken ook deel uit van de delegatie. Een deel heeft zich vandaag bij het gezelschap toegevoegd. De president en zijn delegatie keren aan het eind van de week terug naar Paramaribo.
Advertenties

Wednesday 29 November
Tuesday 28 November
Monday 27 November