'Bordo' wordt gezocht door justitie & politie
18 Nov 2022, 18:22
foto
Interne opsporing van Joël Martinus, beter bekend als Bordo en Money Hond.


Joël Martinus, bekend als Bordo en Money Hond, wordt opgespoord door de politie. Er is een interne opsporing verschenen. Hij wordt verdacht van moord, medeplegen, medeplichtigheid tot moord, doodslag, deelneming in criminele organisatie, bedreiging met misdrijf, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundring.

De opsporing is aangevraagd door de Cold Case Unit vandaag, vrijdag. Hij wordt onder andere geclassificeerd als vuurwapengevaarlijk, harddrug gebruiker, alcoholist en vluchtgevaarlijk.

Er zijn op diverse plekken invallen gedaan, waaronder het woonadres van Bordo. Hij is niet aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat hij het land is uit gevlucht. Mogelijk is hij al illegaal naar het buitenland vertrokken. Bordo wordt internationaal gezocht, waardoor hij niet met een officiële paspoort op eigen naam kan reizen.

Starnieuws verneemt dat hij in verband wordt gebracht met een drugsvliegtuigzaak in 2020. De zaak was een cold case maar er zijn nieuwe ontwikkelingen. Martinus is directeur van het Nationaal Indoor Stadion.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April