103 eigenaren krijgen sleutels woning Leiding 10 A
08 Feb 2014, 18:40
foto
Ryan Comvalius (camera/geluidsman bij Radio Apintie) is dolgelukkig met zijn nieuwe woning. Hij wordt gefeliciteerd door president Desi Boutere. (Foto: René Gompers)


President Desi Bouterse heeft zojuist de eerste sleutels uitgereikt aan de nieuwe eigenaren van 103 woningen op Leiding 10 A. De huizen zijn gebouwd door de aannemer Hurricane Steel. Diverse sprekers, onder wie de president, zwaaiden lof toe aan de werkgroep Herstructurering Huisvestingssector, onder leiding van Etienne Boerenveen.

De werkzaamheden op dit project in Wanica zijn op 17 oktober 2012 begonnen. Na ruim een jaar worden deze woningen overhandigd aan de gelukkige eigenaars. Bouterse die vandaag diverse activiteiten op de agenda had en wat later aankwam, zei dat hij eigenlijk alleen maar gekomen is om de sleutels uit te reiken.

In zijn korte toespraak zei de president dat er nog veel meer huizen gebouwd zullen worden. Hij haalde aan dat er veel te doen is om de sociale agenda af te werken. Hij stoort zich niet aan mensen die alleen maar kritiek leveren. "Hoe meer ze ons aanvallen, hoe harder we gaan werken", stelde de president. De eerste sleutels overhandigde hij samen met districtscommissaris Ravin Jiawan.
            video.gif video
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May