Onderwijs opgesplitst in drie nieuwe directoraten
11 Jan 2021, 18:29
foto
Uit een brief van minister Marie Levens blijkt dat vanaf vandaag het directoraat Onderwijs is opgesplitst in drie directoraten.


Het directoraat Onderwijs is vanaf vandaag opgesplitst. Er zijn vier directoraten nu op Onderwijs. Dit blijkt uit een schrijven van minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Totaal heeft het ministerie nu vijf directoraten met Cultuur erbij.

Natasja Bennanon is geen directeur van Onderwijs meer. Zij is vanaf vandaag directeur Administratief en Technisch Beheer. Yuro Dipotaroeno is benoemd als waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs en Gracia Ormskirk is directeur Beroepsonderwijs. Een bestaande directoraat is Hoger en Wetenschappelijk Onderwijs. De organisatiestructuur van het ministerie is bij resolutie op 20 december 2020 aangepast.

Dorothy Hoever is benoemd als waarnemend onderdirecteur Technische Diensten. Alle vier functionarissen zijn volgens de brief van minister Levens vandaag begonnen met hun werkzaamheden. De brief is gericht aan directeuren, onderdirecteuren, afdelingshoofden, coördinatoren en medewerkers van het ministerie.
Advertenties