Henk Doelwijt coördineert online krant Pertjajah Luhur
14 Jul 2013, 11:00
foto
Juanito Eijk launcht de website van Pertjajah Media Group. (Foto: Raoul Lith)


Oud-journalist Henk Doelwijt is belast met de coördinatie van de online krant van Pertjajah Luhur Media Group. Doelwijt was actief als journalist in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Hij was ook hoofdredacteur van persbureau 'Echo'. Juanito Eijk is verantwoordelijk voor de eindredactie. Zij worden ondersteund door een vast team en freelancers.

Sranannieuws.com zal vanaf maandag beginnen met het publiceren van nieuwsberichten. Partijvoorzitter Paul Somohardjo zei dat andere politici ook een krant hebben, maar toch kunnen ze onafhankelijk opereren. Somohardjo merkte op dat de online krant naast partijnieuwtjes ook algemene informatie zal verstrekken.

Somohardjo haalde aan dat wereldwijd er behoefte is aan meer informatie over Suriname en de partij. Daarin zal de online krant invulling geven. Hij haalde aan dat ook freelance journalisten welkom zijn om een bijdrage te leveren. Pertjajah Media Group heeft al een radiostation en televisie in Paramaribo. Ook in Nickerie heeft de partij een televisiestation.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May