Korpsleiding: Criminaliteit naar beheersbare proporties
12 May, 21:02
foto


De leiding van het Korps Politie Suriname is tevreden over de tot nu toe behaalde resultaten van de 'Operatie Zero Tolerance'. De vorm van criminaliteit is tot beheersbare proporties teruggebracht en is het veiligheidsgevoel van de burger behoorlijk toegenomen, deelt de korpsleiding mee.
 
Vanuit de korpsleiding wordt tevreden teruggeblikt met de tot nog toe behaalde resultaten van de 'Operatie Zero Tolerance', meldt de politie Public Relations. De korpsleiding is bijzonder trots op de medewerkers die in samenwerking met andere veiligheidsdiensten, het gemengde team vormen om de zware criminaliteit tegen te gaan.

"Zonder u als samenleving, die op uw manier een bijdrage levert, zou het gewenste resultaat niet behaald kunnen worden. Blijft u allen op welke manier dan ook, onverkort uw bijdrage leveren voor een veilig Suriname", benadrukt de korpsleiding.

De veiligheids- en verkeerscontroles zullen worden voortgezet, evenals de controles in het binnenland. De opsporing en aanhouding van enkele zware en voortvluchtige criminelen die nog achter slot en grendel geplaatst moeten worden, vindt onverkort voortgang.

Advertenties

Sunday 19 May
Saturday 18 May
Friday 17 May