Daan zal Nationaal Museum helpen opzetten
03 Feb, 02:53
foto
Roseline Daan


Roseline Daan zwaait per 1 maar af als directeur van Cultuur, maar zal nu als adviseur 1e klasse als trekker van enkele projecten nog haar bijdrage leveren op het ministerie. Eén van de belangrijke projecten is de opzet van een Nationaal Museum waarvoor enkele weken geleden de museumcommissie is geïnstalleerd onder voorzitterschap van Daan.

Minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap & Cultuur en Daan hebben in goed overleg het besluit genomen, meldt het Bureau Communicatie & Media van het ministerie.  In een openhartig gesprek op maandag 29 januari 2024 hebben de bewindsman en Daan gesproken over het beleid en het traject dat de komende maanden zal worden afgelegd.

Ori heeft op 7 januari tijdens een meeting met de directie en afdelingshoofden van Cultuur bekendgemaakt dat hij de komende periode meer aandacht zal geven aan Cultuur als te zijn een belangrijke poot op het departement. Daan heeft met toewijding haar rol vervuld gedurende haar ambtstermijn. Het ministerie erkent haar bijdragen aan de bevordering van cultuur en kunst binnen ons land.

In de komende periode zal een officiële aankondiging worden gedaan over de opvolging van Daan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May