Jubithana met eervol ontslag; Ramsaran naar TCT
31 Oct, 00:00
foto


Minister Albert Jubithana die vanaf juli 2020 de scepter zwaait op het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) krijgt eervol ontslag. President Chan Santokhi bevestigt tegenover Starnieuws dat later op de dag de datum van het ontslag van de minister met hem wordt besproken.

De opvolger van Jubithana wordt minister Uraiqit Ramsaran. Hij vertrekt van Sociale Zaken en Volkshuisvesting naar TCT.  Op zijn plek komt er een nieuwe minister, voorgedragen door de ABOP. De president zegt dat het milieuonderzoek door de procureur-generaal nu plaatsvindt.

Er komt een structuurwijziging bij Sociale Zaken en Volkshuisvesting over de uitvoering van het sociaal programma. Een zelfstandige unit met deskundigen zal belast worden met het effectief en integraal uitvoeren van het programma, antwoordt de president op een vraag.

Ook bij TCT en het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer komt er een transformatie van structuren om het beleid beter uit te kunnen voeren. Bij TCT waaronder twaalf parastatalen vallen, komt er een centrale aansturing.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May