Ramdin: Constructief gesprek met veiligheidsbonden
08 Sep, 13:37
foto


De regering onder leiding van president Chan Santokhi heeft een gesprek gehad vandaag met de veiligheidsbonden. Morgen zullen de clusterministers doorgaan met de vakbonden. Een van de eisen was een gesprek met de president. Hier is gelijk op ingespeeld.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking zegt aan Starnieuws dat het gesprek constructief was. Diverse relevante ministers waren ook aanwezig.

Over enkele specifieke zaken zal morgen op Bibis verder worden gesproken. De regering verwacht dat de veiligheidsbonden hun actie zullen opheffen. Donderdag wordt verder gesproken in Ravaksur verband over de verdere koopkrachtversterking.

De algemene ledenvergadering van de veiligheidsbonden heeft vanmorgen besloten per direct in staking te gaan. Het gaat om de bonden bij de brandweer, het Korps Penitentiaire Ambtenaren en de Beveiligings- en Bijstandsdienst. De besturen van de bonden zullen eerst in achterban raadplegen voordat ze een besluit kunnen nemen over het opheffen van de acties.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May