Santokhi en Brunswijk hadden constructief gesprek
14 Oct, 14:57
foto


President Chan Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk hebben vandaag een onderhoud met elkaar gehad over het cancelen van de vergadering van de Raad van Ministers (RvM) woensdag. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking zegt aan Starnieuws dat het een constructief gesprek was. Er wordt verder overleg gevoerd.

Vóór de Raad van Ministers was er een Onderraad Personele Aangelegenheden waar er verschil van inzicht was over benoemingen. Een deel van de ministers kon niet meegaan met de tientallen benoemingen omdat er onderliggende stukken ontbraken.

Morgenochtend wordt er verder gesproken met alle betrokkenen, inclusief de Onderraad. Er zal later ook gesproken worden over hoe de benoemingen geregeld moeten worden.

Naast de president, vicepresident, minister Ramdin (vicevoorzitter RvM) waren tijdens het onderhoud ook aanwezig Assembleevoorzitter Marinus Bee en staatsadviseur Gregory Rusland. Waarom de ministers van de ABOP/PL ook niet aanwezig waren op de regeringsvergadering gisteren onder leiding van president Santokhi, is niet duidelijk. 
Advertenties

Tuesday 19 October
Monday 18 October
Sunday 17 October