Medische hulpgoederen voor ziekenhuizen
24 Sep, 23:16
foto
Enkele ziekenhuisbedden, een deel van de donatie van de Badjalala Group of Companies, aan ziekenhuizen, worden uitgeladen. (Foto's: CDS)


De Badjalala Group of Companies heeft woensdag in samenwerking met Stichting Vrienden van Suriname uit Tiel, Nederland medische hulpgoederen gedoneerd aan een 5-tal ziekenhuizen. Het gaat om een bezending van twee grote zeecontainers met onder meer rolstoelen, mondkapjes, hand sanitizers en ziekenhuisbedden. 

Het Mungra Streekziekenhuis Nickerie, het Streekziekenhuis Marwina, het Regionaal Ziekenhuis Wanica, 's Lands Hospitaal en het Sint Vincentius Ziekenhuis hebben goederen ontvangen. Fauzia Poese, die namens het Regionaal Ziekenhuis Wanica de geste in ontvangst nam, onderstreepte de dagelijkse noden in de ziekenhuizen en gaf aan dat deze donatie als geroepen komt. “We zullen de spullen zeker goed kunnen gebruiken.”

Het Mungra Streekziekenhuis Nickerie heeft voor de tweede maal een donatie ontvangen van het bedrijf. Inder Jaglal, vertegenwoordiger van het ziekenhuis, verwees naar de goede samenwerking met directeur Badjalala. “Zodra wij een beroep doen op hem, is hij altijd bereid op welke wijze dan ook ons hulp te bieden”, zegt Jaglal.

De vertegenwoordigers van de overige ziekenhuizen die de artikelen in ontvangst namen, gaven ook aan dat het een welkome geste is. Dagelijks kampen zij met patiënten waarbij de ziekenhuis artikelen zeker goed aan te pas zullen komen, tekent de Communicatie Dienst Suriname op.
Advertenties

Tuesday 19 October
Monday 18 October
Sunday 17 October