Afgebrand vliegtuig aangetroffen in omgeving Kaaimangrasi
12 Jul, 18:13
foto
Het afgebrande vliegtuig zoals aangetroffen door de politie in de omgeving van Kaaimangrasi. Bij de landing op de straat, is het toestel tegen een boom aangekomen. (Foto: KPS)


Diverse eenheden van de politie zijn bezig met het onderzoek naar een vliegtuigje dat afgebrand is aangetroffen langs de weg in de omgeving van Kaaimangrasi. Politiewoordvoerder, hoofdinspecteur Humphrey Naarden, zegt in gesprek met Starnieuws dat er geen sporen van mensen zijn aangetroffen. Of het om een drugsvliegtuig gaat, moet nog worden vastgesteld. 

Naarden deelt mee dat het nog niet duidelijk is of het toestel is afgebrand of in brand is gestoken. De Forensische Opsporing is nog bezig met het onderzoek. Ook de Narcotica Brigade is vandaag ter plekke geweest. Het neuswiel is veel verder aangetroffen dan het toestel.

Op basis van de sporen kan vastgesteld worden volgens Naarden dat het om een recent geval gaat. De politie is sinds gisteren met het onderzoek bezig. Er is geen melding gemaakt door de mensen die betrokken zijn bij deze kwestie. Nagegaan wordt waar het vliegtuig is geregistreerd. Een deel van het registratienummer is te zien. 
Advertenties

Saturday 19 September
Friday 18 September
Thursday 17 September