Indiase ambassadeur: Suriname kan Suriwood opzetten
23 Sep, 04:42
foto
Vicepresident Ashwin Adhin en de Indiase ambassadeur, Mahender Singh Kanyal, samen met deelnemers van Saregamapa Singers contest 2019. (Foto: Kabinet van de vicepresident)


Vicepresident (vp) Ashwin Adhin vindt dat het maximale uit de jonge talenten uit Suriname gehaald moet worden. Hij woonde zaterdag de eerste editie van Saregamapa Singers contest 2019 bij in het Maharadja Palace Hotel Appartments en Restaurant. De Indiase ambassadeur, Mahender Singh Kanyal, vindt dat Suriname ook veel talenten heeft. De potentie is volgens hem aanwezig om een Suriwood op te zetten. 

Het is volgens de vp een programma waar veel talenten de kans krijgen zich te bewijzen. Saregamapa, bekend via de televisie, heeft de vp altijd gefascineerd en geniet de nodige ondersteuning. Het maximale moet uit de jonge talenten gehaald worden, is zijn stelling. Hij wenste de ouders en de kinderen die aan dit contest participeren, veel succes toe, meldt zijn kabinet in een persbericht. 

De Indiase ambassadeur is ingenomen dat dit evenement door de private sector is opgepakt. Hij sprak de hoop uit dat er nog meer contesten kunnen worden georganiseerd om zo het talent een platform te geven. Twee maanden lang zullen elke zaterdag de wedstrijden in Maharadja Palace worden gehouden.  Saregamapa is een bekende Indiase TV muziekshow waar jonge zangers en zangeressen de mogelijkheid krijgen hun talent tot uiting te brengen.