VSB en politie pakken illegale handel aan
16 Jan 2019, 20:44
foto


De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) heeft een poster ontworpen die handvatten aanreikt om een duidelijk onderscheid te kunnen maken tussen legale en illegale goederen. Dit meldt de politie Public Relations.

De politie is in 2017 een intentieverklaring getekend met de VSB om samen de strijd aan te gaan tegen de illegale handel van bepaalde producten. In workshops, die hierover zijn gehouden, werd duidelijk, dat de verschillende diensten zoals de politie, douane en Economische Controle Delicten behoefte hadden aan middelen en informatie, die kunnen helpen bij het onderscheiden van legale en illegale goederen.

Op grond van het voorgaande is maandag gestart met het plaatsen van deze posters van illegale sigaretten op verschillende politiebureaus. De afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname speelt een belangrijke rol in het bestrijden van de handel in illegale goederen. De afdeling Fraude is op het telefoonnummer 444543 te bereiken voor het doen van een melding of van een aangifte.
Advertenties