Brunswijk voelt zich compleet na inzegening
08 Mar, 02:54
foto
Vicepresident Ronnie Brunswijk en Adolfina (Fiene) Brunswijk-Cairo omhelzen elkaar na het jawoord te hebben gegeven bij de burgerlijke stand in Moengo.


"In het diepst van mijn hart had ik nooit durven dromen dat ik zoveel geluk zou ervaren. Maar hier, in jouw omhelzing, voel ik me compleet. Dankbaar voor elke ademtocht naast jou," schrijft vicepresident Ronnie Brunswijk op zijn Facebookpage voor zijn echtgenote Adolfina 'Fiene' Cairo. Het duo is donderdag getrouwd in Moengo. Dat het een dubbel feest betrof was voelbaar op de 'all white' dienst in de Sint Theresia kerk; het is ook de verjaardag van 'Bigi Bravo.'

Brunswijk en Cairo zijn al ruim 36 jaren partners. Zij was al die tijd bij diverse officiële gelegenheden aan zijn zijde. "Liefde overwint alles," preekt de geestelijke over het echtpaar Brunswijk."Jullie hebben elkaar altijd de liefde toegezegd, maar vanaf vandaag gaan jullie de echte liefde voor elkaar ervaren. Omdat die andere niet meer kan weglopen. Het wordt bezegeld! Door de Heer. Tot de dood jullie scheiden zal."

De zoektocht naar liefde is voorbij, merkt de geestelijke op. En tot gejuich van de gemeente: "Ronnie Brunswijk,
a suku suku fu yu, na dya ay eindig. Yu kan tak dat a vrouw dies kies yu. Langa langa te na altaar fu Masra! Jullie kunnen nu ook getuigen dat liefde alles overwint." 

De dienst in Sint Theresia is live uitgezonden en had de aandacht van tienduizenden kijkers. De huwelijksinzegening in de mooi versierde kerk was druk bezocht. Daarna volgde nog een receptie. Brunswijk heeft aan de gemeente en de samenleving getoond dat hij meer dan ready is om getrouwd te zijn met Fiene, met een hartstochtelijke omhelzing en kus.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April