Fly All Ways wekelijks rechtstreeks naar Venezuela
07 Mar, 02:56
foto


Luchtvaartmaatschappij Fly All Ways voert vrijdagmorgen haar inaugurele vlucht uit naar Venezuela. Het gaat om een rechtstreekse wekelijkse vliegverbinding tussen Suriname en Venezuela. De maatschappij zegt regelmatig nieuwe destinaties toe te voegen aan haar ‘portfolio’. 

Op deze nieuwe route zal een ‘All inclusive’ tarief worden gehanteerd. De passagiers worden geen extra kosten in rekening gebracht zoals airport tax en standaard handelbare bagage van 23 kg ruim bagage en 8kg cabine bagage, conform de internationaal geldende normen.

De vluchttijd van de Johan Adolf Pengelluchthaven naar Caracas is 1 uur en 15 minuten. Venezuela is volgens de vliegmaatschappij niet onbekend voor veel Surinamers en heeft een aantal grote steden en een veelheid aan eilanden, waaronder Isla Margarita. Het landschap varieert van laagland tot bergachtig met als hoogste punt (5.007 meter) de Pico Bolivar in het Andesgebergte.

Volgens Fly All Ways zijn er diverse redenen om naar Venezuela af te reizen. Er zijn heel wat betrouwbare reisorganisaties actief die complete tours in het land aanbieden. Er is visum nodig voor Venezuela. Dit kan worden aangevraagd bij het consulaat in Paramaribo.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April