Breaking news: Jhauw heeft 'moordplan Dassasingh' opgezet
04 Nov 2014, 13:47
foto
Ramsoender Jhauw op de persconferentie op 21 oktober. (Foto: Raoul Lith)


Ramsoender Jhauw, directeur Surishopping tevens voorzitter van de politieke partij Ping, blijkt iemand betaald te hebben om de ondernemers Lall en Prashant Dassasingh te beschuldigen dat ze iemand ingehuurd hebben om hem te vermoorden. Jhauw deed op 21 oktober aangifte, nadat hij een persconferentie had belegd. Hij liet de man die 'hem moest vermoorden' horen. De man zou tot inkeer zijn gekomen en heeft alles aan Jhauw opgebiecht.

Politiewoordvoerder inspecteur Humphrey Naarden met de informatie geconfronteerd, bevestigt tegenover Starnieuws dat de afdeling Kapitale Delicten de persoon gehoord heeft die 'ingehuurd zou zijn'. "De politie heeft heel sterk het vermoeden dat de aangifte van meneer Jhauw in strijd is met de waarheid. Er moeten nog enkele verhoren plaatsvinden, waardoor wij niet meer informatie kunnen verschaffen", zegt Naarden.

Starnieuws verneemt dat de man die opgevoerd is door Jhauw, door de mand is gevallen tijdens het verhoor bij de politie. Vernomen wordt dat de man SRD 15.000 zou ontvangen voor de valse verklaring. Hij heeft alvast een voorschot gekregen.

Jhauw heeft op de persconferentie de persoon die hem zou moeten vermoorden, elektronisch opgevoerd. Hij heeft zijn gezicht bedekt ter bescherming van de persoon. De ondernemer toonde ook een foto van Dassasingh met een machinegeweer. Volgens hem is een maffia bezig. Ook delen van de politie zouden hiervan deel uitmaken. Minister Edward Belfort van Justitie en Politie kreeg eveneens beschuldigingen naar zijn hoofd geslingerd.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April