Koopkrachtversterking RGD uitbetaald; oproep normalisatie
08 May, 20:33
foto


Het ministerie van Volksgezondheid en de leiding van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) doen een dringende oproep aan werknemers en de vakbond om het arbeidsproces te normaliseren. Deze oproep volgt nadat de koopkrachtversterking voor april is overgemaakt.

Na het voltooien van de overmaking, die vandaag heeft plaatsgevonden, is er geen geldige reden meer voor werknemers om het werkonderbrekingsproces voort te zetten. Alle overeengekomen afspraken zijn nagekomen, waardoor er geen reden meer is om in beraad te zijn, zegt het ministerie van Volksgezondheid in een persbericht.

Volksgezondheid en de RGD benadrukken het belang van een soepel functionerend gezondheidszorgsysteem, vooral in deze tijd waarin de gezondheidsbehoeften van de gemeenschap centraal staan. Het hervatten van het arbeidsproces is essentieel om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen en ervoor te zorgen dat de bevolking de hoogwaardige zorg ontvangt die zij verdient.

De oproep tot normalisatie van het arbeidsproces is niet alleen in het belang van de werknemers en de instelling zelf, maar dient ook het grotere belang van de volksgezondheid en het welzijn van de gemeenschap als geheel. Volksgezondheid en de RGD vertrouwen erop dat alle betrokken partijen deze oproep serieus zullen nemen en gezamenlijk zullen streven naar een effectieve en efficiënte werkomgeving.

Advertenties

Sunday 19 May
Saturday 18 May
Friday 17 May