Politie vraagt hulp samenleving informatie daders liquidatie
17 Apr, 20:42
foto


Het Korps Politie Suriname (KPS) vraagt de samenleving informatie over twee criminelen die betrokken zijn bij de vermoedelijke liquidatie woensdagnacht aan de Rubensstraat. De daders die twee Guyanese staatsburgers doorzeefd hebben met kogels waren op een bromfiets. Ze waren in het zwart gekleed en hadden integrale valhelmen. 

De verdachten stopten in de buurt van de eettent waar de twee slachtoffers stonden. Eén van de mannen stapte van de bromfiets af, liep naar de richting van de latere slachtoffers en opende het vuur op hen. Na de daad hebben de twee verdachten op de bromfiets de plaats verlaten.

De twee slachtoffers zijn geïdentificeerd door familieleden. Het vermoeden bestaat dat de afrekening te maken heeft met een vete in het buurland Guyana tussen groepen, meldt de politie Public Relations. Eén van de slachtoffers probeerde aan het op hen geopende vuur te ontkomen en sprong in de trens alwaar hij dood is aangetroffen.

Het Korps Politie Suriname doet een beroep op de samenleving om alle informatie die kan leiden tot het aanhouden van deze verdachten en alle andere verdachten die Suriname onveilig maken en of situaties creëren om de veiligheid van het land in gevaar te brengen door te spelen aan het Command Center op het nummer 115, de dichtstbijzijnde politiebureau of de gratis tiplijn op het nummer 179.

Advertenties

Sunday 19 May
Saturday 18 May
Friday 17 May