NDP Informatie & Propaganda Instituut versterkt zich
29 Nov, 17:30
foto


Het Informatie & Propaganda Instituut van de NDP dat in mei is aangesteld en bekrachtigd door het Centraal Politiek Orgaan geeft verdere invulling aan zijn taken. Een van de eerste handelingen is geweest het registreren van leden die bereid zijn om hun bijdrage te leveren aan het instituut. Zij zullen geplaatst worden in diverse secties om de doelen van de partij inhoud te geven, laat het instituut onder leiding van partijwoordvoerder Ricardo Panka weten.

De eerste groep geregistreerden is onlangs uitgenodigd voor een teach-in om na screening, zitting te nemen in diverse afdelingen van het instituut. Deze eerste activiteit kan volgens het Informatie & Propaganda Instituut gerekend worden tot een groot succes vanwege de grote belangstelling. De registratie, die loopt tot eind november en zal meerdere geïnteresseerde leden de gelegenheid bieden hun bijdrage te leveren.

Als gevolg van de gehouden landelijke evaluatie processen en sessies, de feedback van de formele structuren binnen de NDP, zijn interne transformaties aangekondigd. Het transformatieproces betreft onder andere de invulling van statutaire instituten, de samenstelling van de partijorganen in de 10 afdelingen en het scholen van de kaderleden en gewone leden. Dit proces heeft als doel om de partij wederom te versterken en gereed te maken voor deelname aan de landelijke verkiezing. Een proces welke continue wordt bijgesteld en goed wordt gemonitord.

Het doel van het Informatie & Propaganda Instituut is om primair de communicatie intern alsmede extern kwantitatief en kwalitatief te verbeteren en daartoe duurzame processen in te stellen. Om invulling te geven aan de doelen en taken heeft het instituut het document Implementatie en Werkwijze samengesteld waarmee het aan de slag is gegaan.

In het bestuur van het instituut hebben naast voorzitter Panka zitting: Bobby Doerga, Raynell Enfield, Shurley Lackin en Orpheo Lamain.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May