Twee opmerkelijke berovingen in woningen
05 Nov, 00:58
foto


Twee opmerkelijke berovingen hebben vrijdag plaatsgevonden bij gezinnen die gewoon in hun huis waren. Op klaarlichte dag werd een echtpaar beroofd aan de Lutawanstraat. Een man en zijn vrouw zaten in hun woning in  Paramaribo-noord tv te kijken met de deur open. Drie criminelen stapten het huis binnen en hielden de slachtoffers eveneens onder schot. Zij gingen ervandoor met SRD 16.000 en een mobiele telefoon.

Het echtpaar zat rond 14.15 uur op het balkon toen drie indringers hen overrompelden. Terwijl de slachtoffers bedreigd werden met een vuistvuurwapen, rukte een van de criminelen een gouden ketting van de hals van de man weg. Zijn portemonnee die op tafel lag werd meegenomen. Toen de vrouw om hulp riep, rende het drietal weg. Ze zijn in een witte Toyota Mark richting de Coesewijnebrug gevlucht.

In het tweede geval vluchtten de criminelen met medeneming van de buit weg toen de vrouw kans zag om naar het toilet te rennen en om hulp riep. Zij renden richting Charlesburg. Zij waren gewapend met een revolver en een dolkmes. De slachtoffers hebben geen letsels opgelopen.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May