Robinhood verliest van Harbour View FC
28 Sep, 12:28

Het team van Robinhood heeft gisteravond zijn hoofd moeten buigen voor Harbour View uit Jamaica die thuis speelde. De Jamaicanen wonnen de wedstrijd met 3-2.

De eerste 10 minuten was Robinhood heel goed op de bal en creëerde kansen die echter niet werden benut. Pas in de 33e minuut was het Shaquille Cairo die een blunder van de verdediging afstrafte, 1-0. Niet lang daarna kreeg Dimitrio Andro een kans van zijn leven om de voorsprong te verdubbelen maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman. De reguliere 45 minuten waren reeds om en er werden 7 minuten bijgeplakt vanwege blessures. De scheidsrechter liet na de 7 minuten ook 2 minuten extra spelen waardoor Shaqueil Bradford van Harbour View de gelijkmaker in de 49e minuut wist te scoren. De rust werd ingegaan met 1-1.

In de tweede helft in de 48e minuut werd de speler Cairo ten val gebracht in het strafschop gebied, de arbiter wees onherroepelijk naar de witte stip, en de aanvoerder Jamilhio Righters maakte geen fout, hij bracht de stand op 2-1.
In de 54e minuut was het Omar Thompson die de gelijkmaker noteerde voor Harbour View FC, 2-2.

In de 69e minuut maakte Bradford gebruik van een misverstand van de verdediging van Robinhood en scoorde het winnende doelpunt en bracht de stand op 3-2.

Harbour View FC staat nu op de eerste plaats, gevolgd door Robinhood op de tweede plek. Op donderdag 5 oktober speelt Robinhood de laatste wedstrijd van het toernooi in het Essed Stadion tegen Pantoja uit de Dominicaanse Republiek. De nummers 1 en 2 uit de poule gaan over naar de volgende ronde.