SLM herdefinieert businessclass concept
27 May, 10:43
foto
Jermain Elsenhout en waarnemend CEO van de SLM, Steven Gonesh, bezegelen de overeenkomst. (Foto: SLM)


De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) is bezig zijn businessclass concept te herdefiniëren. Wie binnenkort businessclass reist, wordt verwelkomd met Alakondre, de exclusieve signature cocktail van Surinam Airways. Het bedrijf heeft onlangs ook een samenwerkingsovereenkomst met ondernemers uit het Trio dorp Alalapadu in zuid-Suriname gesloten, om Tuhka noten te leveren voor de SLM.

"In ons streven om zowel Suriname als het Surinaamse ondernemerschap verder uit te dragen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Jermain Elsenhout, een kenner in zijn vak en de persoon die het receptuur en tevens de naam Alakondre" heeft bedacht. De naam Alakondre is ontstaan met de achterliggende gedachte dat Surinam Airways reizigers van verschillende landen en culturen bijeenbrengt. Met deze bijzondere samenwerking steunen wij ook jonge Surinaamse ondernemers", zegt de vliegmaatschappij.

Jermain Elsenhout, meer bekend als Djoma en 'Cocktail baas', heeft zeventien jaren ervaring met cocktail Bartending en heeft in 2013 de kampioenstitel Taste of the Amazone cocktailcompetitie weten binnen te halen. 'Cocktail baas' is ontstaan in 2020 aan het begin van de Covid-19 pandemie. "Het was namelijk zo, dat mensen niet naar bars of terrasjes mochten gaan. Dus ben ik op het idee gekomen om de bar naar hen te brengen door cocktails in flessen te maken. De naam 'Cocktail baas' is all in the name. Ik ben gewoon de baas in mijn vak", stelt Elsenhout.
Advertenties

Saturday 30 September
Friday 29 September
Thursday 28 September