KLM zal per direct weer vracht vervoeren uit Suriname
03 Feb, 14:15
foto


De KLM zal weer normaal vracht uit Suriname naar Nederland vervoeren. Het embargo dat was ingesteld door de vliegmaatschappij is opgeheven. Zaterdag is de eerstvolgende vlucht van de KLM waarop weer vrachtvervoer mogelijk is.

De situatie van de landingsbaan is besproken tussen de KLM en NV Luchthavenbeheer. Er waren van Surinaamse zijde geen restricties opgelegd om minder vracht te vervoeren. De KLM werd opheldering hierover gevraagd door de directie.

"We zijn verheugd aan te kondigen dat na het bespreken van de huidige situatie en de gevolgen daarvan met de autoriteiten en instanties in Suriname, Air France KLM Cargo heeft besloten tot opheffen over te gaan het embargo van post en vracht van Paramaribo naar Amsterdam mee onmiddellijke ingang en tot nader order", deelt de vliegmaatschappij aan ondernemers mee.

"Air France KLM Cargo zet zich in voor de ontwikkeling van het lokale economie in Suriname, en het is essentieel voor ons om dat te kunnen een hoogwaardige service bieden. We zullen blijven werken om de continuïteit van onze dienstverlening".

Ondernemers die vracht vervoeren zijn opgelucht dat de situatie weer genormaliseerd is. Door het embargo van de KLM kon veel minder vracht vervoerd worden naar Nederland. Indien de situatie voort zou duren, zouden de gevolgen niet te overzien zijn.
Advertenties

Tuesday 28 March
Monday 27 March
Sunday 26 March