Elleson Fraenk nieuwe deken; alleen vrouwen in bestuur
26 Mar, 17:30
foto
Elleson Fraenk (midden) is gekozen tot de nieuwe deken van de Surinaamse Orde van Advocaten. Alle zes andere kandidaten zijn eveneens gekozen. Bij sommigen was het een nek-aan-nek race.


Elleson Fraenk is vanmiddag gekozen tot deken van de Surinaamse Orde van Advocaten (Sova). Zij kreeg 91 stemmen en Samantha Gadjradj die de deken was, 78. Op een na zijn alle kandidaten op de lijst van Fraenk gekozen.

Het bestuur van Sova bestaat voor het eerst alleen uit vrouwen. Gekozen zijn in de Raad van Bestuur: Kathleen Brandon, Francyn Djajadi, Pamela Karg, Vanessa Nooitmeer, Sardha Sitaram en Mohnie Babulall. Nalinie Ramnarain die op de lijst van Fraenk voorkwam is niet gekozen. Babulall is de enige tegenkandidaat die gekozen is in het bestuur.

Na haar verkiezing heeft Fraenk de leden bedankt voor het in haar gestelde vertrouwen. Zij heeft iedereen opgeroepen om met elkaar samen te werken. Ze bedankte ook de samenleving voor haar betrokkenheid en interesse in de organisatie die bij wet is ingesteld.
Advertenties

Saturday 26 November
Friday 25 November
Thursday 24 November