Politiebericht over dodelijk verkeersongeval
30 Nov, 16:37
foto


Autobestuurder Gordon Boldewijn (31) is zondagavond bij een verkeersongeval op de weg naar Reeberg overleden. Toen de politie ter plekke aankwam, was de bestuurder die bekneld zat in het voertuig, reeds door omstanders uit de auto gehaald. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer.

Boldewijn reed met vijf inzittenden. Zij kwamen vanuit de richting van de Helena Christinaweg gaande naar de richting van de Javaweg. Ter hoogte van de openbare school verloor de autobestuurder, die vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed, de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij belandde op de andere rijhelft van de weg, kwam op de berm terecht, waarbij de auto over de kop sloeg en gedeeltelijk in de langs de weg lopende goot terechtkwam.

Met behulp van omstanders werden de bestuurder en de inzittenden uit het voertuig gehaald. Twee inzittenden raakten gewond en werden per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn de gewonden heengezonden. De materiële schade aan de auto is aanzienlijk en is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Boldewijn is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Advertenties

Saturday 28 May
Friday 27 May
Thursday 26 May