Verdachte riskeert 9 jaar cel in doodszaak
12 Aug 2021, 03:42
foto


Rosjoto G. riskeert negen jaar celstraf voor het doodsteken van Alberto Leonar. Zijn advocaat Radjesh Bhoewar zegt aan Starnieuws dat hij op de strafeis in zal gaan in oktober wanneer hij zijn pleidooi gaat houden.

Officier van justitie Mirella van Dijk heeft woensdag in haar requisitoir gezegd dat op 5 november 2020 een melding bij de politie binnenkwam dat een man met steekverwondingen in een woning aan de Oude Charlesburgweg was. Daar trof de politie het slachtoffer levenloos aan.

Eerst werd de ex-vriendin van het slachtoffer in beeld gebracht als verdachte. Zij hield de politie voor dat iemand had ingebroken in haar woning. Zij was mishandeld met een chargerkabel. Uit zelfverdediging pakte zij een mes en stak de inbreker daarmee waarna zij samen met haar broertje, zusje en oom, de woning verliet. Zij ontdekte daarna dat het haar ex-vriend betrof.

Op 6 november kwam de vrouw terug op haar verklaring. Zij gaf aan dat haar vriend Rosjoto G. degene is geweest die het slachtoffer om het leven heeft gebracht. De verdachte geeft toe dat hij het slachtoffer twee messteken heeft toegebracht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May