Allerlei (2)
22 Feb, 14:33
foto


21 februari 2021.
Covid-19  besmettingen  nemen af, R=0.53. OMT ik denk dat er op een andere wijze de lage R-cijfers gebracht moeten worden omdat hierna alle voetremmen én handremmen los gaan en dat gezeur alweer begint over versoepeling. Ik zou niet graag toestanden als in Holland hier willen waarbij dat gespuis half Holland kort en klein heeft geslagen.

Avondklok en weekends full lockdown werpen bij ons vruchten af; weekends full lockdown nog aanhouden zullen de deliveryboys en –girls verwelkomen en ook ik omdat ik dan 2 dagen van de week geen overlast heb van zandtrucks van ‘s morgens tot ‘s middags.
Deze gevaarten, sommige met 12 wielen, razen over ‘mijn‘ weg, ook nog een mengsel van rook en roet en oliespatjes in het milieu storten; sommige voorzien van een soort schoorsteen. Aangezien ik geen medicus ben weet ik niet als net genoemde uitstoot schadelijk is voor mij.

Lawaai
Niet alleen de partybussen zorgen voor herrie, maar ook de  brommers, scootertjes, motorfietsen, ATV’s (ook nog bestuurd door kinderen) en auto’s. Hoe meer lawaai uit de knaldempers komt des te beter, des te aangenamer voor  vooral de jeugdige bewonderaars die zich natuurlijk voornamelijk de peperdure motorfietsen niet kunnen veroorloven. Ik vraag mij tegelijkertijd af hoe deze rij- en voertuigen door de jaarlijkse keuring heenkomen.

Mijnheer Telesur
U belaagt mij haast de hele dag door met sms'jes. Volgens mij is belaging strafbaar. ‘s Nachts is mijn mobiel niet op silent, omdat een kennis met wat gezondheidsproblemen mij om hulp kan bellen; word ik om 02:00AM wakker door uw sms'je. Anderen vinden het waarschijnlijk leuk, maar ik in elk geval niet.

Waarheid
Velen hebben in sommige gevallen moeite met de waarheid. Als een deskundige voorzichtig zegt dat heel soms de rechtspraak bestempeld kan worden als te zijn kromspraak, roept dit agressie op bij enkelen, omdat het nieuws is voor ze.

Ik zou deze nieuwssite tot barstens toe kunnen vullen met het onderwerp ‘waarheid’ en wel te beginnen bij degenen die dit land naar de verdoemenis hebben gebracht tot aan wie allemaal aan een ziekenhuisbed geketend worden en door wie hun politieschotwonden worden behandeld.

Mijnheer Ori na 14 februari j.l. is er veel op u uitgestort, maar ik ga een schepje er vanaf halen. Ik heb lang voor de ‘prachtige’ revolutiejaren tussen uw ‘familie’ op boyti gewoond; dus ik weet waarover u praat. Heden ten dage ben ik  reeds lange tijd familie van uw ‘familie'. Mijnheer Ori, ligt u niet wakker van dat gezanik van mijn ‘familie’, mijn kondremans; misschien kunnen ze hun tijd beter besteden door de politie te helpen zoeken naar de GROTE GERESPECTEERDE IMF-deskundige.     

Tot slot   
M.b.t. de Covid-19 maatregelen zeg ik: Elkeen, ook de kinderen die hun smartphone vliegensvlug bedienen, is wijs genoeg om het gevaar van Covid-19 in te zien.
Elkeen is wijs genoeg om de eigen Covid-19 preventieregels op te stellen en zich aan ze te houden.
Dus in feite hoeft het OMT de regels niet te blijven herhalen; zal het team ook wel wars van worden.

T. Sanches