Tarieven Digicel en Telesur gaan met 90% omhoog
24 Sep, 06:08
foto


Digicel en Telesur hebben beide bekendgemaakt dat ze hun prijzen zullen aanpassen. De telecombedrijven hebben hun prijzen sinds 2016 niet aangepast. Nu de Centrale Bank van Suriname (CBvS) de koers van SRD 7.52 voor de US-dollar heeft losgelaten en een verkoopkoers van SRD 14.29 hanteert voor de US-dollar, worden de tarieven aangepast naar dit niveau. Dit houdt in dat de tarieven van Digicel én Telesur bijkans met 90% zullen stijgen. 

De bedrijven delen mee dat ze genoodzaakt zijn de tarieven van hun diensten aan te passen. "Deze aanpassingen zijn een noodzakelijk gevolg van de gestegen kosten van zakendoen en zullen binnen een week van kracht worden," zegt Digicel. "Wij blijven ons inzetten om onze klanten een hoogwaardige service aan te bieden en altijd nieuwe en innovatieve manieren te vinden om waarde toe te voegen aan de klantervaring die wij bieden. Wij stellen uw business en loyaliteit tijdens deze tijd van verandering enorm op prijs," zegt de CEO van Digicel Suriname, Deonarine Gopaul. 

"Wij verzekeren u, dat wij onze rol als enabler van digitale services zullen blijven vervullen middels innovaties en klantgerichte oplossingen. In deze tijd van verandering zullen wij samen blijven werken aan het veilig stellen van onze digitale toekomst," zegt Telesur. De prijzen van Digicel én Telesur zijn gebaseerd op de nieuwe koers van de CBvS. 

Advertenties

Saturday 24 October
Friday 23 October
Thursday 22 October