Minister Ramadhin: Informatie website niet voorbarig
13 Sep, 16:28
foto
Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid


Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zegt dat de protocollen op de website van het Bureau voor de Openbare Gezondheid, niet voorbarig zijn. Hij deelt mee dat de protocollen er al sinds donderdag staan, alleen om de samenleving die er behoefte aan heeft tegemoet te komen. "De mensen kunnen de protocollen dan zelf downloaden," zegt de bewindsman aan Starnieuws.

President Chan Santokhi zal rond 18.00 uur de maatregelen die vanaf morgen zullen gelden, bekendmaken. Ramadhin zegt dat het niet meer dan correct is dat de hoogste autoriteit de maatregelen publiekelijk maakt, waarna Volksgezondheid met een bericht daarover komt. Hij wijst erop dat de website in korte tijd al vier keer door hackers is aangevallen, en dat het met veel inspanningen is gelukt om de website te beschermen.

De protocollen zijn geplaatst op de website als algemene informatie waartoe eenieder toegang heeft. Ze zijn er in het kader van transparantie en efficiëntie. Het kan er bij de bewindsman niet in dat er verwarring is ontstaan door deze protocollen beschikbaar te stellen. De officiële berichten moeten worden afgewacht, zegt Ramadhin.
Advertenties