Covid-update: 25e dode genoteerd; 40 genezen
28 Jul 2020, 20:38
foto
Voor vandaag zijn 40 personen genezen verklaard. Op de website is te zien van waar de positief geteste personen van het afgelopen etmaal afkomstig zijn.


Een Covid-19 dode op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is niet vermeld bij de update van de officiële website van de overheid. Starnieuws verneemt dat bij de dode er een sneltest is gedaan, die positief is. Het aantal levens dat te betreuren is door deze zeer besmettelijke ziekte, is gestegen naar 25. 

40 personen zijn vandaag genezen verklaard, terwijl er 27 geïnfecteerden met het coronavirus erbij zijn gekomen. Er worden voor het eerst 11 patiënten in de Intensive Care Unit behandeld van de ziekenhuizen.  

De tellen van de active cases is van 535 gedaald naar 521. Het aantal besmetting is de grens van 1500 gepasseerd en staat op 1510. De tien personen die niet te vinden waren, zijn van de statistieken verdwenen. Waarom dat is gebeurd, is niet duidelijk gemaakt. 

In totaal zijn 965 personen genezen verklaard. 386 personen zijn in quarantaine. 74 van de personen die positief bevonden zijn, worden verpleegd in ziekenhuizen. De rest is in Residence Inn en Kamer van Koophandel en Fabrieken. 
Advertenties