Dodelijke aanrijding in Nickerie vorige week
29 Jun, 17:52
foto


Reon Ishwardath (65) is bij een aanrijding in het district Nickerie overleden. De aanrijding vond de vorige week plaats op de kruising A.K. Doergashaw- en de Wilhelminastraat.

De politie trof op de plek van de aanrijding het ontzielde lichaam van de autobestuurde aan. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat beide bestuurders vermoedelijk met vrij hoge snelheden hebben gereden. De als veroorzaker aangemerkte Iswardath reed over de Wilhelminastraat. Hij kwam vanuit de richting van de R.P Bharosstraat en ging naar de D.C B.J Parabirsinghweg. De andere bestuurder reed over de A.K. Doergashawstraat vanuit de richting van Westkanaalstraat en gaande in de richting van de F.O. Lasleystraat.

Ishwardath verleende geen voorrang aan het doorgaande verkeer over de voorrangsweg met als gevolg de aanrijding. Na de aanrijding is Ishwardath met zijn voertuig tegen de voorgevel van een gebouw aangekomen. Hij is uit zijn auto geslingerd en kwam enkele meters van het voertuig op het wegdek terecht. Hij moet kort daarna het leven hebben gelaten. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties