Schutter Sunny Point meldt zich aan bij de politie
12 Jan, 00:51
foto


De man die donderdag geschoten heeft te Sunny Point op een groep kinderen, heeft zich zaterdag aangemeld bij de politie. Het jachtgeweer waarmee hij heeft geschoten, is ook in beslag genomen. Dit bevestigt politiewoordvoerder, hoofdinspecteur Humphrey Naarden tegenover Starnieuws. 

Een meisje (13) en een 18-jarige jongen zijn gewond geraakt bij het schietincident. Zij zijn door hagel getroffen waarbij het meisje gewond was aan haar rechterdijbeen, linkerarm en borststreek. Het andere slachtoffer is gewond aan zijn rechter bovenarm en rug. 

De schutter heeft met een jachtgeweer vanuit zijn woning op een groep jongeren geschoten die bezig was water te tappen uit een openbare tapkraan. Volgens getuigen zou de verdachte hebben aangegeven dat hij op de jongeren zou schieten, want ze stoorden hem. 

Kort na het schietincident, stond de woning van de schutter in brand. Een woedende menigte verhinderde de brandweer om het vuur te blussen. Een ruit van de brandweerwagen is kapot geslagen. De politie vermoedt dat het huis in brand is gestoken.

Advertenties

Monday 25 May
Sunday 24 May
Saturday 23 May