Weggedeelten binnenstad op oudjaar afgesloten
30 Dec 2019, 16:15
foto


Verschillende weggedeelten en kruisingen in de binnenstad zullen morgen, oudjaar, van 09.00 -18.00 uur worden afgesloten. Het gaat om de  Keizer- en Zwartenhovenbrugstraat, Maagden- en Dr. Sophie Redmondstraat, Keizer- en Domineestraat, Jodenbree- en Maagdenstraat en de Zwartenhovenbrug- en Steenbakkerijstraat 

Er is een vergunning van de districtscommissaris vereist om goederen te verkopen. Indien de verkopers niet over een vergunning beschikken, zal de politie overgaan tot in beslagname van de goederen. Benadrukt wordt dat er geen gascilinders zijn toegestaan. Het is ook niet toegestaan om dranken in glazen flessen te verkopen.

De politie doet een dringend beroep op de weggebruikers om niet met hun voertuig de binnenstad in te gaan, indien het niet nodig is. Men mag niet parkeren voor inritten en op brandputten. Doet men dat toch dan zal de politie niet schromen het voertuig weg te laten slepen op kosten van de overtreder. Op weggebruikers wordt het beroep gedaan bij het plannen van hun route hiermee rekening te houden. 
Advertenties