VHP Commewijne brengt kerstsfeer huis aan huis
25 Dec 2019, 11:45
foto
Delen van Commewijne zijn vergast op live kerstmuziek en -zang door VHP jongeren.


In Commewijne is de kerstsfeer letterlijk huis aan huis gebracht. Met muziek en zang hebben jongeren van de VHP Commewijne de boodschap van liefde zoals wereldwijd door de Christenen wordt beleden, huis aan huis gebracht. "Op kerst wordt de komst van de Heer herdacht en zijn liefde naar de mensheid toe. Hij bracht redding voor eenieder ongeacht ras, kleur of status," zegt VHP-lid Mark Lall.

Hij wijst erop dat de VHP staat achter dit groot voorbeeld van Jezus Christus. De partij staat ook klaar om het Surinaamse volk te dienen. Het project van de Christmas Carols had als thema Deel de liefde op Kerst. "Liefde is meer dan een financiële steun of een pakket verdelen. Zelfs een brasa, een boodschap van hoop en het betuigen van medeleven in moeilijke tijden, zijn zaken die zoveel meer waarde hebben," merkt Lall op.


Het project is maandag uitgevoerd in Richelieu en dinsdag in Meerzorg. Lall zegt dat het project de sfeer van kerst letterlijk heeft omhelst. Het is goed ontvangen bij de mensen, sommigen deden zelfs een dansje op de muziek. Compleet begeleid met saxofoon en keyboards hebben de jongeren van de VHP Commewijne ondersteund door aspirant DNA-kandidaten Pershand Baldew en Soerjani Mingoen hun beste zangtalenten naar boven gehaald. "De mensen waren blij met het gebaar, ondanks sommigen moeilijke tijden doormaken."

Eerder is een soortgelijk project uitgevoerd in verband met het Diwali-feest eind oktober. Bij de huis aan huis Christmas carols hebben de bewoners ook kerstbroden ontvangen. Lall legt uit dat er ongeacht geloof, gewoon huis aan huis is afgelopen. "En iedereen was in de kerstsfeer, dus hebben we de boodschap van liefde gedeeld."
Advertenties

Wednesday 08 May
Tuesday 07 May
Monday 06 May