Wegafsluiting tijdens oefeningen parade en defilé KPS
06 Nov, 12:39
foto


Op 8, 13, 15, 18 en 23 november zal het Korps Politie Suriname (KPS) oefeningen houden in verband met de parade en het defilé in de omgeving Zorg en Hoop en andere plekken. Aangezien de wegen op alle oefendagen zullen worden afgesloten of dat er wegomleggingen zullen plaatsvinden, doet het KPS een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen. De viering van de Onafhankelijkheidsdag op 25 november wordt dit jaar in Moengo gehouden. 

Op vrijdag 8 november zal de vooroefening plaatsvinden nabij het hoofdkwartier van de Beveiliging- en Bijstandsdienst aan de Van  Idsingastraat. De oefening zal op de openbare weg plaatsvinden en wel op de Dr. Sophie Redmondstraat, de Johan Adolf Pengelstraat, de Brumastraat en de Oranjelaan.
Op woensdag 13 en vrijdag 15 november zal de oefening plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie. Er zal gelopen worden op de Commewijne-, de Coesewijne-, de Nickerie- en de Surinamestraat.

De pre-generale oefening zal volgens planning op maandag 18 november plaatsvinden nabij het hoofdbureau van de Brandweer Kazerne aan de Gemenelandsweg. De oefening zal plaatsvinden over de wegen Gemenelandsweg, Gravenbergstraat en de Rodekruislaan.

De generale oefening vindt plaats op maandag 23 november in de omgeving van de Politieacademie. De vooroefeningen vinden in de ochtenduren plaats. Het verkeer zal vanaf 06.30 uur worden omgeleid. De politie doet een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen op alle oefendagen ter plaatse stipt op te volgen.
Advertenties