Politie treedt op tegen diverse overtredingen in Paramaribo
15 Apr 2019, 20:58
foto


De politie heeft bij controle in verschillende ressorten in Paramaribo zaterdag verschillende overtredingen geconstateerd. Er zijn aanhoudingen verrichten en voertuigen in beslag genomen. De verhoogde controle heeft te maken met de handhaving van de openbare orde en veiligheidscontroles, meldt de politie Public Relations.

In het ressort Latour zijn drie mannen aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Zij hadden drugs in hun bezit. Voor voorgeleiding en verder onderzoek zijn zij, samen met de drugs, overgedragen aan de politie van het bureau Latour.

Aan de Ringweg zijn vijf bromfietsen in beslag genomen; de bestuurders konden geen bescheiden tonen. Verder waren deze bromfietsen niet verzekerd noch gekeurd. In de avonduren gebruiken jeugdigen de Ringweg om illegale race wedstrijden te houden wat zeer gevaarlijk is. Nagegaan zal worden of de in beslag genomen bromfietsen van misdrijf afkomstig zijn.

Twee autobestuurders zijn ook betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zij konden daarbij ook geen autopapieren tonen. De auto’s zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Ook voor wat deze autobestuurders betreft zal onderzocht worden van wie de auto’s zijn en of er geen misdrijf in het spel is.
Verder heeft de politie heel wat steek-, slag- en kapwapens bij verschillende personen aangetroffen en in beslag genomen.
Advertenties

Monday 25 May
Sunday 24 May
Saturday 23 May