OS Alkmaar krijgt schilderbeurt als kers op de taart
23 Oct 2018, 12:45
foto
De OS Alkmaar heeft een schilderbeurt gekregen. (Foto: S&J/NII)


De inzet en prestaties van leerlingen en het schoolteam van O.S. Alkmaar zijn dubbel beloond. De school had het afgelopen schooljaar een bijzonder slagingspercentage van 89,3% en leverde drie Go Glo’ers af. Deze resultaten zijn nu door enkele ondernemers gewaardeerd met een schilderbeurt. De feestelijke oplevering was afgelopen zaterdag.

Schoolleider Vikash Tottasing, denkt dat de ondersteuning van de ondernemers zal leiden tot verdere motivatie van zowel de leerkrachten als de leerlingen om te blijven presteren. De ondernemingen die deze bijdrage geleverd hebben zijn S. A. Cleaning Consultancy, Djojo Bedrijven en een rijschool in Nederland.

Minister Lalinie Gopal, van Sport- en Jeugdzaken (S&J), was bij de oplevering aanwezig. “Dankzij de inspanningen van de schoolleiding en de ondernemers kunnen de leerlingen van een kindvriendelijke schoolomgeving genieten”, gaf zij aan. Volgens Gopal heeft de overheid met uitdagingen te maken en is het bijzonder dat verschillende actoren zorgen voor een kwalitatieve en leuke schoolperiode voor de leerlingen. S&J heeft sportmateriaal ter beschikking gesteld, meldt de voorlichting van S&J, via het Nationaal Informatie Instituut.