NPS wil haar plek van voorheen weer innemen
18 Mar, 16:35
foto
NPS voorzitter Gregory Rusland feliciteert de besturen van de onderafdelingen van Wanica. (Foto: NPS Mediateam)


De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft zondag vier nieuwe besturen voor onderafdelingen in het district Wanica geïnstalleerd in Grun Dyari. De besturen zijn bij enkele kandidaatstelling gekozen. Voorzitter Gregory Rusland hield de geïnstalleerde besturen voor, dat er hard gewerkt moet worden naar de verkiezing van 2025. "Wanneer de afgelopen jaren worden geëvalueerd, is duidelijk dat in de periode onder leiding van de NPS ons land tussen 2000 en 2010 in een veel gunstigere positie was gebracht dan we ervaren onder leiding van andere partijen vanaf 2010 tot heden", stelde Rusland. De partij wil haar plek van voorheen weer innemen.

Binnen de huidige regeerperiode is een beleid gevoerd, waarbij in overleg met het IMF veel maatregelen getroffen worden om de economie te herstellen, echter een adequaat beleid richting de mofinawans niet goed is uitgevoerd met alle gevolgen van dien. Mensen, onder wie ook de zogenaamde middenklasse (leerkrachten, verpleging, politie, militairen, technisch en administratief personeel) zijn gaan behoren tot de minder draagkrachtigen, waar de partij problemen mee heeft, benadrukte Rusland. 

In de periode 2000-2010, toen de NPS aan het roer stond was er volgens hem een stabiele koers, redelijke koopkracht, redelijke prestaties op de werkvloer, redelijke volksgezondheid en onderwijs evenals veiligheid waren bereikt. De NPS-voorzitter concludeert dat de groene partij het land in een betere positie had gebracht en dat wederom kan garanderen.
De geïnstalleerde besturen moeten ervoor zorgen dat de partij haar plek van voorheen weer inneemt en de grootste wordt bij de verkiezing van mei 2025. Zo kan de partij weer op de juiste manier arbeiden voor land en volk.

"Het harde werk begint nu met uw installatie, vandaag", zegt Ben Woodly, voorzitter van afdeling Wanica aan de onderafdelingen. Hij geeft de onderafdelingen mee dat er huis aan huis gegaan moet worden om de boodschap van de partij duidelijk over te brengen bij de gemeenschap. "Samen met het afdelingsbestuur gaan wij moeten zorgen dat de overwinning de NPS toekomt en niet een andere partij die het volk iedere keer weer belazert. De Nationale Partij Suriname is het alternatief voor Suriname".

De onderafdelingsbesturen die geïnstalleerd zijn met hun leden zijn: de onderafdeling Schouder aan Schouder met voorzitter Maayen Leandro en de  leden Finisie Audrey, Sabajo Amenda, Woodly Fabion en Menig Jazton; de onderafdeling Mek Wi Yepi Makandra met als voorzitter Pinas Alfons en de leden Liesdek Maikel, Cord Lana, Paulus Harold, Danti Jean-Claude, Pinas Fabian; de onderafdeling Faya Lobi met als voorzitter Tjon- Fo Elain en de leden leden Kensenhuis Theresia, Vernelen Tamira, Patrick Simone en Veldboom Joraisa en de onderafdeling Godly People met als voorzitter Felisi Merdoza en de  leden Bergstroom Robby, Pode Ina, Loswijk Maureen, Felisi Michel en Abiamofo Friestja.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April