Damaru, Adhin en Tsang ook ondersteuners NDP
26 Feb 2015, 01:00
foto
De populaire zanger Damaru


NDP-voorzitter Desi Bouterse heeft op de massameeting bij het Revoplein zaterdagavond enkele kopstukken op het podium gehaald die besloten hebben de paarse partij te ondersteunen. Hij deelde mee dat duizenden mensen achter deze personen staan.


De mensen die gekozen hebben voor de verandering en het podium betraden, zijn: Keshopersad Gangaram Panday, Ashwin Adhin (minister van Onderwijs en Volksontwikkeling), Perdiepkoemar Khedoe (Surzwam, ex-topper van Pertjajah Luhur), Stephan Tsang (secretaris Suriname Chinese United Association), Singoastro, Hans Sandjon en de artiest Damaru.

Bouterse zei dat mensen die de NDP ondersteunen, niet achteraan aansluiten. Zij komen gelijk ook voorop te zitten. De mensen aan de andere kant krijgen 'lusu bere' van de personen die besloten hebben de partij te ondersteunen, meent de leider van de NDP. "Dat ding wordt steeds moeilijker aan de andere kant", zei hij.

Damaru zei eerder aan Starnieuws dat hij grote ambities heeft. Hij heeft nu officieel gekozen voor de NDP. "Ik heb altijd gezegd dat ik president van het land wil worden", zegt de artiest. Hij werd enthousiast begroet door het publiek dat uit volle borst met hem meezong.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April