Dino Bouterse: Nederland wil mijn vader uitschakelen
25 Mar 2012, 12:40
foto
Dino Bouterse samen met de president van Equatoriaal-Guinee Theodoro Obiang. (Foto: website Dino Bouterse)


Dino, de zoon van president Desi Bouterse, zegt dat de goedkeuring van de amnestiewet nodig is om te voorkomen dat "Nederland weer grip op ons land krijgt door mijn vader uit te schakelen".

Volgens Dino heeft Nederland een nieuw prooi nodig, want het gaat economisch slecht met het land. Dino Bouterse lanceerde zijn website www.dbouterse.com een maand geleden.

Rust nodig
Er is maatschappelijke rust nodig om de economische ontwikkeling van de Republiek Suriname effectief ter hand te nemen. De hieraan gerelateerde nieuwe uitdagingen waar we thans voor staan moeten we samen als een eenheid oppakken in het belang van de huidige en komende generaties Surinamers, schrijft Dino Bouterse.

Zonder klimaat van nationale eenheid, vrede, verzoening, maatschappelijke rust, eensgezindheid, harmonie, vergevingsgezindheid en solidariteit gaat Suriname blijven sukkelen en gaan we onze economische doelen niet duurzaam kunnen realiseren. Volgens Dino Bouterse zal de goedkeuring van de amnestiewet bijdragen aan een beter ontwikkelingsklimaat.
Advertenties