President: Onzin in DNA verteld over SRD 3.3 miljoen
25 May, 13:35
foto
President Chan Santokhi op de regeringspersconferentie vandaag.


President Chan Santokhi heeft tijdens de regeringspersconferentie meegedeeld dat er een show is opgevoerd in De Nationale Assemblee over dat hij SRD 3.3 miljoen heeft uitgegeven uit de staatskas voor zijn verjaardag. Niemand heeft hem gevraagd of het juist is. Assembleelid Melvin Bouva heeft volgens de president onzin verteld. Het instituut van De Nationale Assemblee wordt gebruikt om immuniteit te hebben, terwijl personen worden beklad.

Santokhi deelde mee dat hij zijn verjaardag thuis aan de Rooslaan heeft gevierd. Er waren 10.000 mensen daar en het is privé betaald met ondersteuners. Het raadsvoorstel dat door Bouva is gepresenteerd, is niet correct. Er zijn twee raadsvoorstellen waar het gaat om SRD 582.000 en SRD 551.000. In totaal komt het neer op SRD 1.1 miljoen. Op het voorstel dat Bouva gepresenteerd is, waren er ook aantekeningen gemaakt. Die zijn bewust weggehaald volgens de president.

De president voerde aan dat op het paleis alle kinderhuizen en bejaardentehuizen waren uitgenodigd. Ook was er een ontvangst van diplomaten. Als president heeft hij bepaalde privileges, wat gebruikelijk is voor staatshoofden. Er is nonsens gepresenteerd en een politieke show opgevoerd. De president heeft een juristenteam gevraagd om naar de stukken te bestuderen. Er is valse informatie verstrekt. Dit soort zaken kunnen niet zo doorgaan.


Advertenties

Saturday 13 July
Friday 12 July
Thursday 11 July