Judith van der Gugten toegetreden tot RvC van DSB
23 Dec, 22:48
foto
De directie en de rvc van De Surinaamsche Bank. Judith van der Gugten maakt nu ook deel uit van de RvC. Haar benoeming is goedgekeurd door de CBvS.


Judith van der Gugten is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (rvc) van De Surinaamsche Bank (DSB). De Centrale Bank van Suriname heeft hiertoe de goedgekeurd gegeven. 

Tijdens de Bijzondere Aandeelhoudersvergadering van 6 juli 2023 is de voordracht van Van der Gugten positief ontvangen door de aandeelhouders. Bij het in stemming brengen van haar voordracht is zij met een overweldigende meerderheid goedgekeurd door de aandeelhouders.

Van der Gugten brengt een rijke ervaring en de nodige kwalificaties met zich mee, zegt DSB in een persbericht. Ze heeft een solide academische achtergrond, inclusief een doctoraat in Nederlands Recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Opgemerkt wordt dat haar toevoeging als lid zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling en effectiviteit van de rvc en DSB in het algemeen.

Deze benoeming weerspiegelt volgens de bank tevens de inzet van de rvc en de directie voor meer genderdiversiteit in haar bestuur.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May