IBSAE MBA studenten cum laude afgestudeerd
03 Oct, 11:22
foto
Van l-r: Anne Tammenga-Ramin, Anushka Abdoelrahman, Anita Dhaniramsingh en Robby Rijssel dissertatie begeleider/directeur BSN/IBSAE.


Vier Surinaamse studenten van de IBSAE hebben zaterdag tijdens de Businessschool Nederland Graduation hun Action Learning Master in Business Administration diploma in ontvangst genomen, in het Koninklijke Tropen Instituut (KIT) in Amsterdam. De studenten hebben de afgelopen jaren intensief de AL MBA studie doorlopen bij BSN/IBSAE. Zij hebben volgens de onderwijskundige methode Action en Experience Learning, de MBA opleiding gevolgd. Een deel van de opleiding moesten zij in Nederland doen, legt directeur Robby Rijssel uit.

De studie is afgerond met het schrijven van een dissertatie. De studenten Anushka Abdoelrahman en Anne Marie Tammenga-Ramin zijn cum laude geslaagd. De dissertatie van Abdoelrahman heeft als titel: 'Afstandonderwijs en E-learning voor het Lager Beroepsonderwijs in Suriname. Situatie-analyse omtrent de gereedheid van het Lager Beroeps Onderwijs voor het aanbieden van afstandsonderwijs en E-learning”. De dissertatie van Tammenga-Ramin is getiteld: 'Een nieuw perspectief voor TT Transport N.V. Continuïteit gegarandeerd. Een onderzoek gericht op de waarborging van duurzame continuïteit van een onderneming'.

Het onderzoek van Anita Dharniramsing: 'Pensioenen bij de Finabank NV'. Haar onderzoek is gericht op het verlagen van de pensioenkosten tot een efficiëntie ratio. Het dissertatie thema van Gwen Amelo- Gadden luidde: 'Op weg naar winsttoename door een strategisch marketingplan voor steenslag bij de N.V. Grasshopper Aluminium Company Grassalco'. De AL MBA studenten zijn een belangrijke aanwinst voor Suriname, meent Rijssel.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May