Vrouw beschoten bij verkeerslicht Ringweg
12 Aug, 10:02
foto


De onderneemster, Qiqi L., die samen met een andere vrouw in een voertuig zat, is gisteravond kort vóór middernacht, bij het verkeerslicht aan de Ringweg beschoten. De vrouw die aan het stuur was, is geraakt in haar borststreek. Starnieuws verneemt dat er drie schoten zijn gelost. De mede-inzittende is niet geraakt.

De vrouw wilde optrekken nadat het licht op groen sprong, toen vanuit een zwart voertuig drie schoten op haar werden gelost. Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zij verkeert niet in levensgevaar. Het motief is nog niet bekend.

Politiewoordvoerder Milton Bisschop kan nog geen informatie verstrekken over dit incident. Hij deelt mee dat hij nog niks heeft vernomen vanuit het politiebureau dat belast is met het onderzoek. Hij heeft gebeld om geïnformeerd te worden, nadat Starnieuws hem om informatie vroeg. Het komt vaak voor dat de Public Relations, zelfs bij ernstige incidenten, geen informatie kan verstrekken, terwijl berichten reeds uitgebreid in de media staan.


Advertenties