Welkomstevenement president afgelast
12 Sep, 16:12
foto
Dit feestje gaat niet meer door. Volgens een bericht heeft de organisatie het evenement afgelast.


De activiteiten die gepland waren voor de ontvangst van de presidentiële delegatie uit Nederland zijn afgelast. De delegatie is op de Johan Adolf Pengel Luchthaven door tien personen verwelkomd. De roadshow welke van Lelydorp naar de airport en terug naar Lelydorp was gepland komt te vervallen.

Er was veel kritiek op het oproepen van grote groepen mensen, terwijl het land midden in de vierde golf zit. In een bericht wordt aangegeven dat vanwege de Covid-19 maatregelen er vanuit de organisatie gekozen is voor een welkomstgroet op de Johan Adolf Pengel International Airport, middels het hangen van mala's en het overhandigen van boeketten.

Pertap Bissumbhar, coördinator van de Comité ontvangst presidentiële delegatie, die de initiatiefnemer is, geeft in een persbericht aan dat de organisatie ontzettend veel aanmeldingen heeft gehad voor deelname aan de geplande roadshow. Om te voorkomen dat dit een mass-spreadingskarakter krijgt, heeft zij gemeend, op de Johan Adolf Pengel International Airport met een delegatie van 10 personen de presidentiële delegatie te verwelkomen.


De versierde soundtruck kan weer worden afgetuigd.  (Foto: René Gompers)
Advertenties

Sunday 19 September
Saturday 18 September
Friday 17 September