Reactie op:...Verplichte Covid-19-vaccinatie
21 Apr, 17:02
foto


Vol afschuw en met heel veel walging heb ik dit artikel gelezen, waarbij de schrijver overduidelijk voorbijgaat aan het feit dat mijn recht op lichamelijke integriteit het hoogste goed is en geen enkele overheid daar een inbreuk op kan plegen.

De overheid kan mij NIET verplichten om iets in mijn lichaam te laten injecteren, dat ik zelf niet wil, ook niet in het zogenaamd ‘algemeen belang’.

Het is dan ook schrikbarend dat een dergelijke medische verkrachting pontificaal als oplossing wordt gepresenteerd. Dit neigt naar Nazisme, toen ten tijde van de massamoordenaar Hitler alle joden in Duitsland gedwongen werden “in het algemeen belang” de Davidster te dragen, een massaal vernederingsritueel en een weerzinwekkende marteling van de menselijke ziel. Hoe die jodenvervolging (Holocaust) is geëindigd, weten wij intussen allemaal wel.

Het is angstig om te weten dat er in onze mooie Surinaamse samenleving mensen rondlopen die van mening zijn dat de overheid ons kan verplichten tot vaccinatie.  

Het zal wel balen zijn voor deze voorstander en pleitbezorger van de vaccinatieplicht dat veel mensen zich heel bewust zijn van hun rechten en dit nooit zullen accepteren.

Een dergelijke opgedrongen communistische agenda zal nimmer haar ingang vinden.

In elk geval zijn in de Verenigde Staten van Noord Amerika al tenminste 17 deelstaten VRIJ van deze corona gekte en alle waanzinnige maatregelen.

En omdat zwijgen verraad is in het aangezicht van tirannie, schrijf ik dit artikel.

Mr. Patrick A. Bhagwandin CAMS.

Advertenties